Pompierii au intervenit, vineri, la o gospodărie din judeţul Galaţi, unde s-a produs un incendiu şi o explozie a unei butelii. Un scurtcircuit la un frigider a afectat furtunul de la o butelie, iar aceasta a explodat. Bucătăria şi două camere au fost distruse.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În cursul acestei zile, Dispeceratul Integrat 112 a fost anuntat despre izbucnirea unui incendiu la o locuinţă din satul Slobozia Corni, comuna Ghidigeni. Când au ajuns la locul evenimentului, echipajele de militari din cadrul Detaşamentului de pompieri Tecuci au constata că incendiul se manifesta cu violenţă la întregul acoperiş al unei gospodării”, a transmis, vineri seară, ISU Galaţi.

Sursa citată a precizat că, ajutaţi de pompierii voluntari, pompierii militari au reuşit salvarea casei de la distrugere.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

”Cauza probabilă a incendiului care a dus la distrugerea acoperişului pe o suprafaţă de 300 mp şi degradarea a trei camere de locuit este un scurtcircuit la conductorul electric al unui frigider dintr-o anexă gospodărească. Se pare că efectul termic al fi afectat furtunul unei butelii aflate în apropiere, ceea ce a dus la explozia bucătăriei şi distrugerea altor două camere de locuit şi diverse electronice”, a mai transmis sursa citată.

Din fericire nu au fost victime, iar trei dintre cele şase camere ale gospodăriei au fost salvate.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.