Un incendiu s-a produs, duminică, la tomberoane aflate în curtea Spitalului Judeţean Piatra Neamţ. La faţa locul incendiului s-au deplasat patru echipaje de pompieri cu trei autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD din cadrul Detaşamentului Piatra-Neamţ şi SPSU. Cel mai probabil incendiul a fost cauzat de o ţigară aruncată la întâmplare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

UPDATE - Pompierii au menţionat că la faţa locul incendiului s-au deplasat patru echipaje de pompieri cu trei autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD din cadrul Detaşamentului Piatra-Neamţ şi SPSU.

“La sosirea pompierilor incendiul se manifesta cu flacără şi degajări mari de fum la europubele în care erau depozitate deşeuri menajere. S-a acţionat pentru localizarea şi lichidarea incendiului în urma căruia au ars şase europubele, 70 panouri tip Sandwich depozitate în imediata apropiere şi s-au deteriorat un container destinat depozitării şi alte opt europubele”, a precizat sursa citată.
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
 
Reprezentanţii ISU Neamţ au afirmat că nicio persoană nu a fost evacuată şi nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.
 
Pompierii au adăugat că cel mai probabil incendiul a fost cauzat de o ţigară aruncată la întâmplare.

 

ŞTIREA INIŢIALĂ - ”Un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere din cadrul Detaşamentului Piatra-Neamţ intervine pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu produs la tomberoane pentru depozitarea gunoiului în curtea Spitalului Judeţean Piatra-Neamţ”, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.