Un puternic incendiu a izbucnit, marţi după-amiază, pe un teren din zona oraşului Popeşti Leordeni din judeţul Ilfov. Focul s-a manifestat cu flacără deschisă, iar vântul puternic a extins flăcările la o locuinţă, dar şi la o autospecială a pompierilor. Membrii echipajului care deservea autospeciala nu au fost în pericol. Focul a fost localizat, iar dispozitivul pompierilor a fost redus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - ISU Bucureşti-Ilfov anunţă că alimentarea cu apă a autospecialelor s-a realizat de la operatorii economici din zonă.

”Au intervenit în total 19 autospeciale de stingere, 1 autospecială cu butelii şi o ambulanţă SMURD. Suprafaţa afectată este de 3 ha de vegetaţie uscată şi o gospodărie în interiorul căreia sunt depozitate mai multe materiale combustibile, pe o suprafaţă de aproximativ 500 mp”, a transmis sursa citată.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Aceasta a precizat că, la ora transmiterii acestei ştiri, dispozitivul de intervenţie a fost redimensionat, la locul intervenţiei rămân 8 autospeciale şi 1 ambulanţă SMURD

 
UPDATE - ISU Bucureşti-Ilfov anunţă că incendiul este localizat, iar echipajele prezente la faţa locului acţionează pentru lichidarea acestuia.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Incendiul, care se manifestă cu flacără deschisă şi degajări mari de fum, a izbucnit pe o mirişte de pe Şoseaua Olteniţei. Din cauza vântului puternic, flăcările s-au extins la o locuinţă şi au afectat o autospecială de intervenţie.
 
,,Chiar dacă autospeciala a fost amplasată într-o zonă sigură, vântul îşi poate schimba direcţia, iar acest lucru a dus la afectarea acesteia. Important este că membrii echipajului sunt în afara oricărui pericol, nu au suferit leziuni sau alte afecţiuni”, transmit oficialii ISU Bucureşti-Ilfov.
La ora transmiterii acestei ştiri, douăsprezece autospeciale intervin pentru localizarea incendiului, care s-a extins pe trei hectare.
 
Populaţia din zonă a primit mesaj RO-ALERT.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.