O fetiţă de un an şi zece luni a fost rănită, după ce a căzut de la etajul întâi al unui bloc din Aninoasa, judeţul Hunedoara. Poliţiştii încearcă să stabilească ce s-a întâmplat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”La data de 14 iulie 2024, Poliţia Oraşului Aninoasa a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112, cu privire la faptul că, un copil a căzut de la etajul 1 al unui imobil situat pe strada Libertăţii din oraşul Aninoasa.  Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că, în data de  14 iulie 2024  în jurul orei 22:40, o minoră de 1 an şi  10 luni, în timp ce se  afla în interiorul apartamentului situat la etajul 1  al unui  imobil de pe strada Libertăţii din oraşul Aninoasa, a căzut de la geamul unei camere”, a transmis, marţi, IPJ Hunedoara.

Sursa citată a precizat că victima a fost preluată de către un echipaj medical şi transportată  la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

”În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a transmis sursa citată.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.