Bărbatul care a obligat doi băieţi să lucreze într-o hală de fabricare a produselor din beton din judeţul Hunedoara, unde cărau obiecte grele, a fost reţinut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Surse judiciare au declarat pentru News.ro, că bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de vineri va fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

El este cercetat pentru de trafic de minori şi rele tratamente aplicate minorului, după ce a forţat doi băieţi să lucreze într-o hală de fabricare a produselor din beton. Victimele au 12 şi 15 ani, iar pentru descoperirea de probe anchetatorii au facut percheziţii.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Copiii erau obligaţi să care panouri pentru garduri sau piese de pavaj, prea grele pentru ei. Li se promitea câte 150 de lei pe zi, apă şi mâncare, dar de obicei nu primeau nimic.

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.