Mai multe persoane au participat, vineri, la un scandal produs în parcarea unui centru comercial din Miercurea-Ciuc, iar pentru aplanare au intervenit luptători SAS. Şapte bărbaţi au fost duşi la audieri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”În această după amiază, în jurul orei 16:45, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că în parcarea unui centru comercial din Miercurea-Ciuc ar fi izbucnit un scandal între mai multe persoane. În mai puţin de 5 minute, la faţa locului s-au deplasat poliţişti de ordine publică, luptători de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale şi jandarmi, care au intervenit şi au aplanat conflictul”, a transmis, vineri seară, IPJ Harghita.

Sursa citată a precizat că au fost depistaţi, încătuşaţi şi conduşi la sediul Poliţiei din Miercurea-Ciuc, 7 bărbaţi.

Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

”Din primele cercetări rezultă că scandalul ar fi izbucnit în urma unui conflict spontan. Menţionăm faptul că persoanele implicate nu s-au agresat fizic şi nu au distrus bunuri sau valori”, a mai transmis sursa citată.

În prezent, sunt efectuate cercetări pentru stabilirea cauzelor şi a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, identificarea  tuturor participanţilor la scandal, stabilirea activităţii infracţionale a persoanelor implicate, administrarea probatoriului necesar şi luarea măsurilor legale,  în cauză urmând a fi întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.