Doi bărbaţi au fost reţinuţi de poliţiştii din Gorj, după un scandal produs pe o stradă din Târgu Jiu. Trei bărbaţi şi o femeie s-au bătut cu pumnii şi picioarele, din cauza unui conflict spontan. Femeia a lovit un bărbat cu poşeta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În seara zilei de 5 iunie 2024, poliţişti din cadrul Biroului de Ordine Publică s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că la intersecţia străzilor Lotrului cu Hidrocentralei din Târgu Jiu a avut loc un conflict între mai multe persoane. Din primele verificări efectuate de poliţişti, a reieşit faptul că doi bărbaţi, în vârstă de 18 şi 29 de ani, din Târgu Jiu, s-au agresat recirpoc, lovindu-se cu pumnii şi picioarele în urma unui conflict spontan. De asemenea, bărbatul în vârstă de 29 de ani, a fost lovit cu o geantă în zona capului, de o femeie, în vârstă de 39 de ani şi cu pumnii în zona feţei, de un alt bărbat, în vârstă de 40 de ani”, anunţă, joi, Poliţia Judeţeană Gorj.

Sursa citată a precizat că  poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice. De asemenea, persoanele implicate au refuzat îngrijirile medicale.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

”La data de 6 iunie, poliţiştii, fiind în continuarea cercetărilor, în baza probatoriului administrat, au luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore faţă de cei doi bărbaţi de 18 şi 29 de ani, aceştia fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj”, au mai transmis poliţiştii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.