Numărul victimelor produse de inundaţiile înregistrate în judeţul Galaţi este de 4, conform raportărilor autorităţilor, IGSU precizând că cea de a cincea persoană anunţată ca decedată nu a fost victima fenomenelor meteorologice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
UPDATE - ”Manifestarea fenomenelor hidrometeorologice extreme a generat, din nefericire, decesul a 4 persoane - 1 din localitatea Pechea, 1 din localitatea Draguşeni,1 din localitatea Costache Negrii şi 1 din localitatea Corod - În urma verificărilor efectuate de organele abilitate, a 5-a victimă nu a decedat din cauza efectelor meteo, ci din alte cauze, fiind decedată de două zile”, precizează IGSU.
UPDATE - Încă o persoană din localitatea Costache Negri a murit în urma inundaţiilor.
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
ŞTIREA INIŢIALĂ - Conform ISU Galaţi, au fost surprinse de viituri şi nu au putut fi salvate 4 victime: un bărbat din localitatea Pechea, un bărbat din localitatea Drăguşeni, o femeie de 86 ani din Costache Negri şi  o femeie de 75 ani din  Corod.
De asemenea, alte câteva sute de oameni aşteaptă să fie salvaţi din casele inundate. În unele zone, apa ajunge la acoperiş, iar locatarii s-au urcat în poduri ca să se salveze. 
Cea mai afectată zonă a Galatiului este cea de nord.
În judeţ este aşteptat în cursul zilei şi premierul Marcel Ciolacu.
Judeţul Galaţi este sub cod galben de instabilitate atmosferică şi averse până sâmbătă seară, la ora 20.00.
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.