O adolescentă de 16 ani din Târgovişte a fost găsită de poliţişti în subsolul unui fost spital, unde îşi provocase tăieturi pe braţe. Autorităţile fuseseră alertate de mama fetei, după ce aceasta a plecat de acasă cu intenţia de a-şi face rău. Ea a fost preluată de un echipaj de la Ambulanţă, pentru îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa a anunţat, vineri, că poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Târgovişte au fost sesizaţi, joi, prin SNUAU 112 de către o femeie cu privire la faptul că fiica acesteia, în vârstă de 16 ani, a plecat de acasă având intenţia de a-şi face rău. Ca urmare, a fost constituită o echipă mixtă formată din poliţişti de la ordine publică şi investigaţii criminale pentru efectuarea unor activităţi specifice în vederea găsirii fetei.
 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
”La aproximativ o oră de la momentul sesizării, poliţiştii au descoperit-o pe minoră în subsolul unui fost spital de boli infecţioase din municipiul Târgovişte, aceasta având răni de tăiere autoproduse la nivelul antebraţelor. Minora a fost preluată de un echipaj de ambulanţă pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a transmis sursa citată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.