Un tânăr de 22 de ani din judeţul Dolj a fost reţinut pentru 24 de ore după ce ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o fată în vârstă de 15 ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Ieri, 20 iunie, poliţiştii Secţiei nr.1 Poliţie Rurală Melineşti au reţinut, pentru 24 de ore, un tânăr de 22 de ani, din localitatea Işalniţa, bănuit de comiterea infracţiunii de viol asupra unui minor.
În fapt, în cursul zilei de 10 iunie, poliţiştii au fost sesizaţi de un bărbat, de 44 de ani, din localitatea Işalniţa, cu privire la faptul că, în perioada martie-iunie a.c., fiica sa, de 15 ani ar fi întreţinut relaţii sexuale cu un tânăr de 22 de ani, din aceeaşi localitate”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj. 
Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
Poliţiştii au făcut o percheziţie la locuinţa tânărului, iar acesta a fost dus la audieri. 
El a fost reţinut de poliţişti, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova pentru luarea unei măsuri preventive.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.