Doi bărbaţi de 17 şi 27 de ani care au agresat agenţii de pază dintr-un supermarket din Voluntari, în urma unui scandal, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 24 iulie a.c., în jurul orei 21:18, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, într-un supermarket din oraşul Voluntari, mai multe persoane s-ar fi bătut. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii oraşului Voluntari pentru efectuarea activităţilor din competenţă, unde au constatat că 2 bărbaţi, agenţi de pază la supermarketul respectiv, ar fi fost agresaţi fizic de alţi 2 bărbaţi, pe fondul neachitării unui produs, de către o femeie, care se afla împreună cu cei 2 prezumtivi agresori”, a transmis, vineri, IPJ Ilfov.

Sursa citartă a precizat că echipajele medicale sosite la faţa locului au acordat îngrijiri medicale celor două victime, după care le-au transportat la două unităţi spitaliceşti, din Bucureşti, pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

”În cadrul activităţilor specifice procedurale, poliţiştii din Voluntari au identificat 2 bărbaţi, de 27 şi 17 ani, bănuiţi de comiterea faptelor de lovirea sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar, în urma probatoriului administrat, au dispus reţinerea, pentru 24 de ore, faţă de aceştia”, a mai transmis sursa citată.

Vineri, cei doi bărbaţi, de 27 şi 17 ani, au fost prezentaţi procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea care a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi, în cauză fiind dispusă măsura arestării preventive, pentru 30 de zile, faţă de aceştia.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.