O tânără de 28 de ani a fost reţinută de poliţiştii din Dâmboviţa după ce ar fi urmărit pe stradă, la Găeşti, alte două femei, pe care le-a lovit cu un obiect de lemn, în urma unui conflict.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Potrivit IPJ Dâmboviţa, o femeie de 28 de ani a fost reţinută pentru 24 de ore, într-un dosar instrumentat de poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Găeşti.
 
Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
”În urma cercetărilor efectuate a reieşit că, la data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 13:07, bănuita ar fi urmărit două femei care s-ar fi deplasat din Parcul Găeşti, iar, pe trecerea pentru pietoni din oraş, pe fondul unui conflict, le-ar fi agresat fizic şi lovit cu un corp contondent din lemn, prin faptele acesteia fiind tulburată ordinea şi liniştea publică”, a arătat, vineri, sursa citată.
 
Femeia urmează să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Găeşti pentru dispunerea unei măsuri preventive.
 
Poliţiştii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, în cadrul dosarului penal întocmit pentru lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.