Pompierii intervin, luni, pentru salvarea unei persoane care a căzut într-un puţ adânc de 9 metri. Victima, un adolescent de 17 ani, primeşte îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”Persoana de sex masculin, în vârstă de 17 ani, va fi preluată de elicopterul SMURD”, a mai transmis ISU Dâmboviţa. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”În jurul orei 14:44 am fost solicitaţi să intervenim pentru salvarea unei persoane căzute într-un puţ în localitatea Doiceşti. Se acţionează cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare, un container multirisc şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Dâmboviţa”, a transmis, luni, ISU Dâmboviţa.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Sursa citată a precizat că la faţa locului a fost identificat un bărbat căzut într-un puţ cu adâncimea de aproximativ 9 metri.

”S-a acţionat pentru extragerea persoanei. În acest moment aceasta primeşte îngrijiri medicale la faţa locului de la echipajul medical”, a mai transmis sursa citată.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.