Şapte bărbaţi, cu vârste cuprinse între 18 şi 44 de ani, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, după ce au agresat o persoană în urmă cu trei săptămâni, fapta având loc pe un bulevard din municipiul Constanţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 10 iulie, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, au reţinut, pentru 24 de ore, 7 bărbaţi, cu vârste între 18 şi 44 de ani, bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Astfel, la data de 18 iunie, aceştia ar fi agresat fizic un bărbat, de 34 de ani, în timp ce se afla pe Bulevardul I.C. Brătianu, din municipiul Constanţa”, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa.

Bărbaţii au fost încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Ei au fost prezentaţi instanţei care a decis arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.