O femeie a fost reţinută de procurorii din Constanţa după ce, în urma unui conflict spontan cu partenerul său, l-a înjunghiat mortal, pe marginea DN 39.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au transmis, joi, că s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de o femeie, acuzată de violenţă în familie sub forma omorului, ea fiin reţinută pentru 24 de ore.

”Din probatoriul administrat până în prezent a rezultat, ca stare de fapt prezumtivă, că în dimineaţa zilei de 24 iulie 2024, în zona lizierei de pe marginea drumului naţional DN 39, vizavi de sediul RAJA din comuna Agigea, judeţul Constanţa, în cursul unui conflict spontan, inculpata a exercitat violenţe asupra victimei Halit Mustafa, concubinul său, constând în lovirea acestuia în regiunea toracică cu un corp tăietor-înţepător şi i-a provocat leziuni incompatibile cu viaţa”, a arătat sursa citată.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Joi, procurorul de caz a formulat propunere de arestare preventivă a femeii, pentru următoarele 30 de zile, propunere care a fost trimisă spre soluţionare judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Constanţa.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.