O autospecială de poliţie, cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, a fost implicată, vineri, în accident rutier în municipiul Constanţa. Poliţistul aflat la volan a fost rănit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Poliţiştii din cadrul Serviciul Siguranţa Rutieră au fost sesizaţi cu privire la faptul că la intersecţia străzilor Mangaliei cu Pandurului a avut loc un accident rutier între o autospecială de poliţie şi un autoturism din care a rezultat vătămarea corporală uşoară a unei persoane. Din primele verificări efectuate, autospeciala de poliţie se deplasa pe Şoseaua Mangaliei, în regim prioritar, având semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, iar la intersecţie cu strada Pandurului a intrat în coliziune cu un autoturism care circula din partea stângă a conducătorului autospecialei,  la culoarea verde a semaforului electric în funcţiune”, a transmis, vineri seară, IPJ Constanţa.

Sursa citată a rpecizat că poliţistul care conducea maşina a fost rpnit uşor.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

”Conducătorii auto a fost testaţi cu aparatele din dotare pentru determinarea prezenţei alcoolului şi a drogurilor, rezultatele fiind negative”, a mai transmis sursa citată.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.