O autospecială a Poliţiei Cernavodă care se deplasa la o intervenţie a fost implicată sâmbătă seară într-un accident, fiind lovită de un autoturism.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”La data de 1 iunie a.c., în jurul orei 22.25, o autospecială a Poliţiei Oraşului Cernavodă, care se deplasa la o intervenţie cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, pe strada Medgidiei,  a fost lovită de un autoturism”, a anunţă IPJ Constanţa.
 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
Din primele cercetări, a rezultat că, la intersecţia cu strada Saint Sebastian Surloire, şoferul autoturismului ar fi efectuat viraj la stânga, lovind autospeciala Poliţiei, care se angajase în depăşirea acestuia.
 
În urma accidentului rutier, s-au produs doar pagube materiale.
 
Ambii şoferi au fost testaţi în vederea stabilirii indiciilor cu privire la consumul de alcool sau la eventuala prezenţă a substanţelor psihoactive, rezultatele fiind negative, precizează IPJ Constanţa.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.