Un tânăr de 20 de ani este cercetat pentru ultraj după ce a refuzat să oprească la semnalele Poliţiei şi a pornit în trombă, târând mai mulţi metri, cu maşina, un poliţist. Acesta din urmă a fost rănit la ambele picioare în urma incidentului. Şoferul agresiv a fost depistat la scurt timp de la producerea faptelor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Incidentele in urma cărora un poliţist a fost rănit au avut loc miercuri dimineaţă.
"În cursul dimineţii de astăzi, 28 august a.c., în jurul orei 08.20, un echipaj din cadrul Poliţiei Municipiul Cluj-Napoca - Secţia 7 Poliţie a efectuat semnal regulamentar de oprire unui bărbat care conducea un autoturism pe strada Blajului din municipiu. In autovehicul se aflau două persoane, iar la efectuarea controlului rutier, persoana aflată la volan nu ar fi respectat indicaţiile echipajului de poliţie de a coborî din vechicul. Astfel, s-a procedat la imobilizarea acestuia, moment în care bărbatul a demarat cu autoturismul, târându-l câţiva metri pe unul dintre poliţişti şi provocându-i leziuni la nivelul membrelor inferioare" au transmis oficialii Inspectoratului de Poliţie Cluj.
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
 
 
În urma incidentelor, pasagerul a fost condus la sediul poliţiei pentru continuarea cercetărilor, iar poliţişti au demarat verificări pentru identificarea şi depistarea şoferului agresiv.
"În cadrul activităţilor de căutare au fost angrenate forţe suplimentare, respectiv Serviciul Pentru Acţiuni Speciale, investigatii criminale, ordine publică, rutieră, criminalistică, poliţie locală şi jandarmerie. In mai puţin de o oră de la data producerii incidentului, bănuitul de comiterea faptei, respectiv un tânăr de 20 de ani, a fost depistat pe o stradă din cartierul Someşeni", precizează Poliţia.
În urma incidentelor, a fost deschis dosar penal pentru comiterea infracţiunii de ultraj, urmând a fi stabilite toate împrejurările în care a avut loc evenimentul şi dispuse măsurile legale.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.