Jandarmii au intervenit luni seară, după ce proprietarul unui apartament din Floreşti, judeţul Cluj, a sesizat că un fost chiriaş a pătruns prin efracţie şi a distrus bunurile din locuinţă. Bărbatul, care era îmbrăcat sumar şi necooperant, a fost încătuşat şi transportat cu ambulanţa la camera de gardă a Secţiei de Psihiatrie din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Luni seara, în jurul orei 23.00, în urma unui apel la SNUAU 112 primit din partea proprietarului unui imobil, privind un conflict în desfăşurare în interiorul unui apartament, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj a fost direcţionat de dispeceratul unităţii spre o stradă din localitatea Floreşti. Jandarmii au ajuns imediat la faţa locului, unde au găsit un bărbat, îmbrăcat sumar, care pătrunsese prin efracţie în apartament şi distrusese bunurile din interior”, anunţă marţi Jandarmeria Cluj.

Dat fiind faptul că bărbatul nu a dorit să coopereze, jandarmii l-au imobilizat prin încătuşare.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

”Având în vedere că persoana recalcitrantă se afla într-o stare care părea să necesite îngrijiri medicale, jandarmii clujeni au solicitat o ambulanţă prin dispeceratul unităţii”, precizează Jandarmeria.

Bărbatul a fost transportat la camera de gardă a Secţiei de Psihiatrie din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.