Băieţelul de doi ani dispărut după ce a plecat să se joace cu alţi copii pe malul râului Someş a fost găsit mort sâmbătă dimineaţă. Peste 100 de poliţişti, jandarmi, angajaţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi voluntari l-au căutat de vineri seară pe copil.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 7:30, un voluntar a identificat copilul în albia râului, la o distanţă de aproximativ 20 de metri de la locul dispariţiei, după ce debitul de apă a scăzut, relatează Ziua de Cluj.

Poliţia Judeţeană Cluj a anunţat că poliţiştii au fost sesizaţi  că vineri,  în jurul orei 17.00, un copil de doi ani, David Alexandru Lăcătuş, a ieşit din locuinţa sa din Floreşti pentru a se juca cu alţi copii în zona râului Someş şi nu a mai fost găsit.

"În vederea depistării minorului, peste 100 de poliţişti, jandarmi, lucrători ISU şi voluntari sunt angrenaţi in activităţile specifice de căutare", preciza IPJ Cluj.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.