Un şofer care a fost filmat în timp ce făcea drifturi într-un sens giratoriu dintr-o comună clujeană a fost amendat cu 660 de lei şi a rămas fără permisul de conducere pentru 30 de zile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
 
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
Verificările poliţiştilor clujeni pentru identificarea unui şofer care conducea agresiv, făcând derapaje controlate, într-un sens giratoriu au avut loc după ce, sâmbătă, poliţiştii din cadrul Poliţiei Cluj-Napoca au fost sesizaţi despre comportamentul agresiv al şoferului, filmat într-un sens giratoriu situat pe strada George Enescu din comuna Chinteni. Imaginile filmate arată că maşina face în mod repetat drifturi în sensul giratoriu, circulând inclusiv pe contrasens.
 
”În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat persoana, respectiv un bărbat, de 33 de ani, din municipiul Cluj-Napoca. Faţă de acesta a fost luată măsura sancţionării contravenţionale, conform prevederilor O.U.G. 195/2002, în valoare de 660 de lei, iar, ca măsură complementară, a fost dispusă suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 30 de zile”, informează oficialii Poliţiei judeţene Cluj.
 
În urmă cu două săptămâni, un tânăr de 22 de ani, din comuna Bengeşti-Ciocadia, a fost amendat cu 1.485 de lei şi a rămas fără permisul de conducere pentru o perioadă de patru luni după ce a fost filmat în timp ce făcea drifturi la intersecţia a două drumuri naţionale, în judeţul Gorj. Bărbatul a renunţat la derapajele controlate după ce a pierdut controlul asupra direcţiei şi a rupt un indicator rutier.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.