Un tren de marfă defect afectează traficul feroviar pe ruta Bucureşti – Videle, au anunţat reprezentanţii CFR SA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Companiei Naţionale de Căi Ferate CFR SA au informat că circulaţia feroviară este oprită, joi, începând cu ora 16.15 pe intervalul Bucureşti Nord - Videle, din cauza defectării unui tren privat de marfă, între staţiile Vadu Lat - Zăvestreni, pe firul II.
”Trenul de marfă defect, cu 25 de vagoane goale în compunere, aparţine operatorului privat GFR şi efectua un transport pe relaţia Brazi - Giurgiu Nord, defecţiunea la locomotivă fiind înregistrată în jurul orei 16:15, pe firul II, între staţiile Vadu Lat şi Zăvestreni, firul I fiind închis pentru lucrări. Menţionăm faptul că, până la sosirea locomotivei de ajutor din Grădinari, necesară pentru retragerea garniturii de marfă din linie curentă, trenurile de călători vor fi oprite temporar în staţiile adiacente intervalului Vadu Lat - Zăvestreni, la această oră însă doar trenul IR 1835, care circulă în relaţia Bucureşti Nord - Teiuş, staţionează în Vadu Lat”, au precizat reprezentanţii CFR SA.
Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
Ei estimează finalizarea operaţiunii de retragere a garniturii defecte de marfă şi redeschiderea liniei în aproximativ 40 de minute.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.