Pompierii din Caraş Severin au intervenit, sâmbătă seară, după ce doi bărbaţi şi o fetiţă de 10 ani au rămas blocaţi pe râul Nera în timp ce făceau rafting. Cei trei nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”O situaţie mai deosebită s-a înregistrat pe râul Nera, unde trei persoane (doi adulţi şi un minor), care au plecat cu barca, pe timp de zi, să facă rafting, au rămas blocate şi nu au mai putut să iasă la mal, în dreptul localităţii Sasca Română. Apelul la 112 s-a efectuat în jurul orei 22:30, iar, în cel mai scurt timp, la faţa locului s-au deplasat salvatorii orăviţeni, care au cercetat zona şi au căutat persoanele aproximativ 20 de minute, fiind una fără semnal”, au anunţat reprezentanţii ISU Caraş Severin.
Ei au precizat că persoanele respective nu au avut de suferit, fiind aduse în siguranţă la mal de către pompieri.
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
”Cei doi bărbaţi, în vârstă de 58 de ani, şi o fetiţă de 10 ani nu au necesitat îngrijiri medicale. Aceştia au fost preluaţi de către echipajul Inspectoratului de Poliţie Judeţean şi au fost transportaţi la locul unde erau cazaţi”, au menţionat pompierii.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.