Procurorii DIICOT şi poliţiştii din Teleorman au descoperit, în urma unor percheziţii făcute în Capitală, la doi bărbaţi suspectaţi de trafic de droguri, aproximativ opt kilograme de canabis şi alte tipuri de droguri de mare risc, pe care cei doi le vindeau unor consumatori din Capitală. În urma descinderilor, la unul dintre suspecţi anchetatorii au găsit şi un pistol letal cu seria ştearsă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conform unui comunicat dat publicităţii de DIICOT, din materialul probator administrat a rezultat că, pe parcursul lunii mai 2024, cei doi au deţinut, intermediat şi comercializat droguri de risc (canabis) şi de mare risc (MDMA), către consumatori din municipiul Bucureşti.
„În urma percheziţiilor efectuate pe raza municipiului Bucureşti au fost  identificate şi ridicate aproximativ 8 kilograme de canabis, diferite cantităţi de rezină de canabis, ketamină şi MDMA, mai multe cântare de precizie, grindere şi aparate de vidat, un pistol (din categoria armelor letale) şi 3 cartuşe, sumele de 18.320 de lei şi 200 de euro, precum şi alte mijloace de probă”, informează sursa citată.
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
Vineri, cei doi au fost reţinuţi şi prezentaţi instanţei de judecată, judecătorul de drepturi şi libertăţi  din cadrul Tribunalului Teleorman dispunând arestarea preventivă pentru 30 de zile.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.