Un copil de 11 ani şi-a pierdut viaţa, marţi după-amiază, după ce a fost lovit de un camion. Accidentul s-a petrecut pe o stradă din comuna braşoveană Cristian, poliţiştii urmând a stabili împrejurările în care acesta s-a produs.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Primele verificări făcute de poliţiştii braşoveni la locul evenimentului arată că acesta s-a produs marţi după amiază, pe strada Libertăţii din comuna Cristian.
 
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
”Un autocamion, condus de un bărbat în vârstă 55 de ani, care circula dinspre localitatea Vulcan către Cristian, a surprins şi accidentat un pieton, în condiţii ce urmează a fi lămurite în cadrul cercetărilor. Din nefericire, în urma leziunilor suferite în urma accidentului, pentru pietonul în vârstă de 11 ani personalul medical a declarat decesul”, informează oficialii Poliţiei judeţene Braşov.  
 
La ora transmiterii acestei ştiri, la locul accidentului se află o echipă formată din poliţişti rutieri şi criminalişti, care face cercetări în vederea lămuririi circumstanţelor în care s-a produs accidentul. În urma evenimentului a fost deschis dosar care vizează infracţiunea de ucidere din culpă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.