Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov anunţă că a deschis dosar de cercetare penală în urma incidentelor care au avut loc în oraşul Săcele, unde un bărbat care a atacat cu toporul un jandarm a fost împuşcat de un poliţist şi a murit la spital. Angajaţii Ministerului Afacerilor Interne implicaţi în incident au fost audiaţi, iar procurorii solicită expertiză balistică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov anunţă, duminică, deschiderea unui dosar care vizează comiterea unei infracţiuni de omor şi a două infracţiuni de ultraj în urma evenimentelor de sâmbătă, din localitatea Săcele, unde un jandarm care a intervenit pentru aplanarea unui conflict a fost atacat cu toporul de un bărbat, iar un poliţist a tras cu pistolul asupra agresorului. 
„A fost efectuată cercetarea la faţa locului, au fost audiaţi lucrătorii de poliţie şi jandarmerie care au fost prezenţi la incident. Urmează ca în cauză să se efectueze autopsia şi expertiză balistică”, transmit, duminică, oficialii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov.
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
18 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, Philip Morris, TeraPlast
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
Bărbatul împuşcat avea 36 de ani şi, potrivit oficialilor Poliţiei, el l-a atacat cu un topor pe un jandarm care intervenise, alături de un poliţist, în urma unui apel la 112, pentru aplanarea unui conflict cu potenţial de escaladare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.