Un copil de 4 ani a murit, joi seară, în urma unui accident rutier care a avut loc între un autoturism şi o autoutilitară, pe DN13, între localităţile Fişer şi Rupea din judeţul Braşov. O altă victimă, în vârstă de 22 de ani, a fost dusă la spital pentru îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În jurul orei 20.30 am fost solicitaţi pentru a interveni la un accident rutier între un autoturism si o autoutilitara, pe DN13, între localităţile Fişer şi Rupea.
Spre locul solicitării au fost direcţionate o autospecială de stingere cu modul de descarcerare şi două echipaje SMURD. În accident au fost implicate 4 persoane, dintre care un minor de 4 ani”, a transmis ISU Braşov.
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
 
Copilul de 4 ani urma să fie dus de urgenţă la spital, având traumatism cranio-cerebral, însă nu a răspuns manevrelor de resuscitare, astfel că a fost declarat decedat.
 
”O altă victimă în vârstă de 22 de ani, conştientă, va fi transportată la spital de către echipajul medical la spital. Aceasta a suferit escoriatii la nivelul membrelor şi un traumatism cranio cerebral minor”, a precizat ISU Braşov.
 
Alte două persoane au fost evaluate medical la faţa locului şi au refuzat transportul la spital.
 
Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili exact cum s-a produs acest accident rutier.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.