O fetiţă în vârstă de trei luni, a murit, sâmbătă, după ce locuinţa în care se afla, în satul Poienile Zagrei, a luat foc. Bunica fetiţei a suferit arsuri, încercând să o salveze. Un al doilea copil, o fetiţă de un an, a fost salvat. Pompierii au stabilit că posibila cauză a incendiului a fost utilizarea în mod greşit şi în cantitate mare a substanţelor inflamabile lichide (benzină) pentru aprinderea focului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

UPDATE – Pompierii au stabilit drept cauză probabilă a produceri incendiului „utilizarea în mod greşit şi în cantitate mare a substanţelor inflamabile lichide  (benzină) pentru aprinderea focului”.

 

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

ŞTIREA INIŢIALĂ - Focul a izbucnit sâmbătă, la un imobil din satul Poienile Zagrei, comuna Zagra din judeţul Bistriţa-Năsăud. „În urma primelor verificări efectuate la faţa locului, a reieşit faptul că incendiul ar fi izbucnit la locuinţa unei femei de 46 de ani din localitate care se afla în imobil împreună cu cele două nepoate ale sale. Din nefericire, una dintre fetiţe, în vârstă de 3 luni, care se afla în imobil, a decedat”, informează Poliţia judeţeană Bistriţa-Năsăud.

Bunica fetiţei a suferit arsuri, încercând să o salveze pe aceasta. În schimba al doilea copil, o fetiţă de un an, a fost salvat.

”În încercarea de a evacua copiii, bunica a suferit arsuri de gradul II A şi B pe aproximativ 25% din suprafaţa corpului, fiindu-i afectate si căile aeriene. Aceasta a fost intubată la faţa locului şi transportată de echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD la unitatea de primiri urgenţe Bistriţa, împreună celălalt copil care a suferit arsuri de gradul I la nivelul mâinilor”, a transmis ISU Bistriţa-Năsăud.

În urma incendiului, poliţiştii au deschis dosar penal, pentru a stabili cauza şi împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.