Trei bărbaţi din judeţul Bistriţa-Năsăud au fost reţinuţi după ce au organizat ilegal o partidă de vânătoare în Parcului Naţional Munţii Rodnei. Ei au fost prinşi în flagrant de un ranger, după ce au vânat un cerb.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Partida ilegală de vânătoare organizată în Parcul Naţional Munţii Rodnei a avut loc duminică. 
„Din cercetările efectuate de către poliţişti a reieşit faptul ca cei trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 25 şi 30 de ani din Romuli, Telcişor şi Dealu Ştefăniţei, la data de 8 septembrie a.c., ar fi participat la o partidă ilegală de vânătoare, pe raza Parcului Naţional Munţii Rodnei, de unde ar fi recoltat ilegal un cerb. Cei trei au fost surprinşi în flagrant de către un ranger din cadrul Parcului National şi un paznic de vânătoare”, informează, luni, Poliţia judeţeană Bistriţa-Năsăud.
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
Poliţiştii sesizaţi despre acţiunea celor trei au ridicat un autoturism de teren, cinci arme letale de vânătoare, nouă cartuşe cu glonţ, un dispozitiv de vedere pe timp de noapte şi două telefoane mobile.
În urma probatoriului administrat, cei trei bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore iar luni vor fi prezentaţi magistraţilor cu propunere de luare a unei măsuri preventive.
Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, în vederea stabilirii documentării faptelor şi stabilirii participaţiei penale.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.