Un bărbat din judeţul Hunedoara a fost prins în flagrant de poliţiştii din Bistriţa-Năsăud în timp ce încerca să vândă un pistol letal pentru care cerea 1.500 de euro. Primele date din anchetă arată că este vorba despre o armă care fusese modificată pentru a fi transformată în pistol care ucide. Bărbatul a fost reţinut, iar poliţiştii şi procurorii solicită mandat de arestare preventivă pe numele său.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Hunedoreanul, în vârstă de 52 de ani, a fost prins în flagrant de poliţiştii Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, împreună cu cei ai Serviciului de Investigaţii Criminale din Bistriţa-Năsăud.
 
Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
”Acţiunea a fost organizată în cadrul unui dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud, iar ieri, 26 septembrie, în jurul orei 16.00, poliţiştii l-au surprins în flagrant delict pe bărbatul de 52 de ani, în timp ce ar fi vândut un pistol letal, pentru suma de 1.500 de euro. Arma în cauză ar fi fost modificată şi transformată într-o armă letală”, informează, vineri, Poliţia judeţeană Bistriţa-Năsăud.
 
Bărbatul a fost dus la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, iar, după audieri, a fost reţinut, pentru 24 de ore, sub acuzaţia de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor.
 
În prezent, el se află în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, urmând să fie prezentat instanţei competente cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.