Mai multe persoane au fost implicate într-un conflict pe o stradă din Galaţi, fiind folosite arme albe. O maşină a fost avariată, iar un un adolescent de 17 ani şi un bărbat de 36 de ani au fost răniţi, ajungând la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”La data de 22 octombrie 2024, în jurul orei 19:40, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi a fost sesizat, prin apel telefonic la S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că în zona Bariera Traian, din municipiul Galaţi, are loc o altercaţie între mai multe persoane. În baza sesizării, la faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Galaţi care, din verificările preliminare efectuate, au stabilit că, pe fondul unor neînţelegeri cu privire la documentele unui imobil, 3 bărbaţi, rude între ei, de 17, 35 şi 36 de ani, toţi din aceeaşi localitate, s-ar fi agresat reciproc, folosind diverse obiecte contondente şi tăietor-înţepătoare”, a transmis, miercuri, IPJ Galaţi.

Poliiştii anunţă că, în urma conflictului, adolescentul de 17 ani şi bărbatul de 36 de ani au fost răniţi, fiind transportaţi la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

”De asemenea, în contextul actelor de violenţă, un autoturism parcat în vecinătate a fost avariat. În cauză, a fost deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. De asemenea, în vederea prevenirii unor noi fapte similare, au fost mobilizate forţe suplimentare din cadrul Poliţiei Municipiului Galaţi, de la Secţiile 1-5 Poliţie Urbană, luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Galaţi şi jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Galaţi”, a mai transmis sursa citată.

Anchetatoriin încearcă să identifice toate persoanele care au luat parte la conflict.

Potrivit www.viata-libera.ro, în conflict au fost implicate două grupuri de romi, iar bărbatul de 36 de ani a fost rănit la un picior, fiind supus unei intervenţii chirurgicale.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.