Un bărbat de 45 de ani este cercetat sub control judiciar după ce a fost prins de poliţiştii Brigăzii Rutiere din Bucureşti când conducea fără permis pe o stradă din Sectorul 3. El a mai fost depistat la volan fără permis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţiştii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Brigada Rutieră, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, au reţinut, vineri, un bărbat, în vârstă de 45 de ani, pentru conducere a unui vehicul fără a avea permis de conducere.
 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
”În fapt, la data de 26 iulie a.c., în jurul orei 08.00, poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au efectuat semnal regulamentar de oprire conducătorului unui autovehicul, care se deplasa pe o stradă din sectorul 3. Poliţiştii au procedat la stabilirea identităţii, constatând faptul că bărbatul în vârstă de 45 de ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule şi că se află în stare de recidivă”, a transmis Brigada Rutieră.
 
Conducătorul autovehiculului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.
 
În baza probatoriului administrat, organele de cercetare penală din cadrul Brigăzii Rutiere, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, au dispus reţinerea bărbatului în vârstă de 45 de ani pentru 24 de ore. Ulterior, magistraţii din cadrul Judecătoriei Sectorului 3 au dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.