Un bărbat de 35 de ani, care era agresiv şi se plimba cu un cuţit într-o sală de jocuri din Cluj-Napoca, a fost imobilizat, luni, de jandarmii chemaţi de agenţii de pază. În urma verificărilor, s-a stabilit că el era căutat pentru agresiuni sexuale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Cluj a transmis că, luni după-amiază, un echipaj de jandarmi a fost solicitat să intervină, în urma unui apel la SNUAU 112, la o sală de jocuri din Cluj-Napoca, unde agenţii firmei de pază au semnalat faptul că un bărbat agresiv, înarmat cu un cuţit, se plimba printre clienţi.

Jandarmii ajunşi acolo l-au imobilizat pe bărbat, iar în urma controlului corporal preventiv au găsit la el un cuţit cu lama de aproximativ 20 de centimetri.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

”Menţionăm faptul că, în urma verificării în aplicaţia eDAC, bărbatul de 35 de ani a fost identificat ca fiind căutat pentru agresiuni sexuale. Acesta a fost condus la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj în vederea luării măsurilor legale. Jandarmii clujeni au procedat la întocmirea documentelor operative, persoana fiind condusă apoi la Secţia 2 Poliţie Cluj-Napoca pentru continuarea demersurilor legale”, a precizat sursa citată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.