Conţinutul autocamionului cu gaz lichefiat care s-a răsturnat duminică, între localităţile Odvoş şi Conop din judeţul Arad, va fi deversat pe sol, care va fi depoluat de către reprezentanţii societăţii comerciale care deţine vehiculul, decizia fiind luată de ISU împreună cu reprezentanţii Gărzii de Mediu. Traficul rutier a rămâne deviat pe DJ 682.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Împreună cu reprezentanţii Gărzii de Mediu a fost luată decizia deversării substanţei pe sol. ”Menţionăm că solul va fi depoluat de către reprezentanţii societăţii comerciale în a cărei gestiune se află autocisterna, imediat după finalizarea intervenţiei”, transmite IGSU.
 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
Pe tot parcursul nopţii, s-a intervenit pentru dispersarea vaporilor cu două autospeciale de stingere de capacitate mare. De asemenea, au fost asigurate măsurile de protecţie şi menţinerea perimetrului de siguranţă, în vederea interzicerii accesului persoanelor neautorizate în zonă.
 
Traficul rutier este deviat pe D.J. 682.
Duminică seară, reprezentanţii ISU au anunţat că sunt scurgeri de lichid din cisterna răsturnată care transporta gaz lichefiat, respectiv stiren monomer stabilizat, o substanţă uşor inflamabilă care necesită măsuri suplimentare de siguranţă.
 
 
”La ora 21:00 a ajuns echipa din cadrul societăţii comerciale în a cărei gestiune se află autocisterna. În urma reevaluării efectuate împreună cu reprezentanţii societăţii comerciale, s-a constatat că există o fisură la nivelul autocisternei care prezintă scurgeri de lichid. Astfel, pentru îndepărtarea oricărui pericol, începând cu ora 21:30, pompierii militari arădeni intervin cu trei linii de furtun pentru a crea o perdea de apă în vederea dispersării vaporilor”, a transmis duminică seară ISU Arad.
 
De asemenea, s-a mai ntervenit cu o autospecială de stingere de capacitate mare din cadrul Detaşamentului de Pompieri Arad.
 
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.