Trei muncitori au fost răniţi, vineri seară, după ce o parte din acoperişul unei case din municipiul Arad s-a prăbuşit cu ei, în timp ce schimbau ţigla. Două dintre victime au suferit răni care au necesitat transportul la spital, în timp ce al treilea bărbat a primit îngrijiri la faţa locului. Inspectorii de muncă au început o anchetă în acest caz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Incidentul a avut loc în cartierul arădean Grădişte, la o casă la care mai mulţi muncitori schimbau ţigla.

Şefa Inspectoratului Teritorial de Muncă Arad, Ecaterina Isac, a declarat pentru News.ro că incidentul a avut loc la o casă particulară.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

”Pe acoperiş se aflau câţiva bărbaţi, grinzile din lemn au cedat, iar o parte din acoperiş s-a prăbuşit cu trei dintre muncitori”, a spus Isac.

Cei trei bărbaţi au fost răniţi, dar au reuşit să iasă de sub dărâmături fără intervenţia echipajelor de descarcerare, alertate prin serviciul de urgenţă 112.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, George Pleşca, două dintre victime au necesitat transportul la spital, din cauza rănilor suferite, în timp ce a treia a refuzat să fie preluată de SMURD şi a primit îngrijiri la faţa locului.

Inspectorii de muncă au început cercetări pentru a stabili dacă muncitorii lucrau în baza unui contract şi dacă s-au respectat normele de securitate şi protecţie în muncă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.