Patru persoane au fost rănite, joi după-amiază, după ce un autobuz cu pasageri s-a ciocnit cu un camion, pe un drum judeţean din Arad. Elicopterul SMURD şi mai multe ambulanţe au fost trimise la locul accidentului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, accidentul a avut loc în jurul orei 16.30, pe DJ 682, în zona localităţii Satu Mare, comuna Secusigiu.

Un autobuz cu pasageri a intrat în coliziune cu un camion cu basculantă, iar în urma accidentului au fost rănite patru persoane - trei pasageri din autobuz şi şoferul camionului. Una dintre victime, aflată în stare gravă, a fost preluată de elicopterul SMURD.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

”Sunt patru victime, din care două încarcerate. Au fost trimise la faţa locului elicopterul SMURD, două autospeciale de descarcerare, o unitate SMURD, două ambulanţe, o autospecială de stingere cu modul descarcerare, doi ofiţeri şi zece subofiţeri”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Arad, George Pleşca.

În autobuz se aflau şase pasageri şi şoferul.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.