Un accident feroviar a avut loc, joi, în localitatea Tuzla din judeţul Constanţa, după ce un tren în care se aflau 40 de călători a lovit un camion încărcat cu piatră. Nu au fost persoane rănite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE: ”Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că ciculaţia feroviară este închisă la această oră între staţiile Costineşti şi Eforie Sud, din cauza unui incident rutier în care au fost implicate un tren privat de călători şi un camion, în apropiere haltei Tuzla, la km 246+000”, anunţă CFR.

Compania precizează că trenul privat de călători IR 10084 (TFC), circulă în relaţia Mangalia - Buzău, iar în apropiere de Tuzla, a acroşat un camion, la km 246+000, în urma impactului rezultând avarierea gravă a locomotivei.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

”Până la retragerea garniturii private în staţia Costineşti şi redeschiderea circulaţiei pe relaţia Costineşti – Eforie Sud, trenurile R 8819 (Constanţa - Mangalia), IR 11086 (Mangalia - Braşov) şi IR 11506 (Mangalia – Bucureşti Nord) staţionează temporar în Eforie Sud, Costineşti şi Mangalia”, a mai transmis compania.

ŞTIRE INIŢIALĂ: Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au anunţat că un accident s-a petrecut, joi, între un tren şi un camion încărcat cu piatră, în Tuzla. 

 
”În autovagonul CFR se aflau 40 de persoane, toate sunt conştiente, cooperante. Şoferul a ieşit inainte de impact din cabină, este conştient, cooperant”, au anunţat pompierii. 
 
Reprezentanţii CFR Infrastructură Constanţa au menţionat că trenul plecase la ora 14.10 din Costineşti spre Eforie Sud, iar în zona Tuzla a lovit camionul. Va fi trimisă o locomotivă din Eforie în ajutor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.