Queens of the Stone Age anulează tot turneul european, inclusiv show-ul de la Electric Castle, din cauza unor probleme de sănătate ale solistului Josh Homme, potrivit anunţului organizatorilor festivalului de la Bonţida.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„E greu de descris ce simţim, am aşteptat cu nerăbdare acest concert, aveam pregătite şi câteva surprize pentru public. Josh, eşti o legendă! Într-o zi, suntem siguri că vom avea onoarea de a te a avea la castel. Până atunci, ţinem pumnii strânşi şi îţi dorim recuperare rapidă”, au transmis organizatorii Electric Castle.

Toate biletele nefolosite pentru ziua de sâmbătă, 20 iulie, pot fi rambursate în urma unei cereri trimise în săptămâna de după festival pe adresa contact@electriccastle.ro.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Electric Castle are loc în perioada 17-21 iulie şi este unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică electronică din România. Concertele live se desfăşoară pe scenele indoor ale Castelului Banffy din Bonţida sau în aer liber.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.