Noua adaptare a "Contelui de Monte Cristo" rulează de vineri în cinematografe. În Franţa, filmele sunt lansate în mod tradiţional miercurea, spre deosebire de Statele Unite, unde lungmetrajele sunt lansate vinerea. Această schimbare de dată este menită să facă din această aventură cu Pierre Niney - cea mai mare producţie franceză a anului, cu un buget de aproximativ 40 de milioane de euro - filmul eveniment al verii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Alexandre de La Patellière şi Matthieu Delaporte au creat o adaptare inovatoare a romanului "Contele de Monte Cristo" de Alexandre Dumas.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Lansarea a avut loc cu două zile înainte de debutul Fête du cinéma, cu proiecţii la 5 euro în toată Franţa, de duminică, 30 iunie, până miercuri, 3 iulie. 

După cum a explicat producătorul Dimitri Rassam pentru Le Point, data de vară a fost, de asemenea, considerată mai potrivită decât data iniţială, 11 decembrie. O lansare la sfârşitul anului ar fi creat un blocaj cu blockbusterele americane.

"Din cauza grevei scenariştilor, lansarea prequel-ului la "The Lion King" a fost mutată din vară la 18 decembrie. Acest lucru ar fi creat un blocaj", a explicat Dimitri Rassam.

Victimă a unui complot, Edmond Dantès este arestat pentru o crimă pe care nu a comis-o. Închis timp de 14 ani în temniţele castelului d'If, el reuşeşte să evadeze. Devenit extrem de bogat datorită secretului abatelui Faria, el se întoarce sub numele de Contele de Monte Cristo pentru a se răzbuna pe cei trei bărbaţi care l-au trădat.

Pierre Niney joacă alături de Bastien Bouillon ("La nuit du 12"), Anaïs Demoustier, Laurent Lafitte, Anamaria Vartolomei ("L'Evénement"), Patrick Mille ("Les Trois Mousquetaires") şi Vassili Schneider ("Les Amandiers").

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.