Netflix propune în luna august "Emily in Paris": Sezonul 4, Partea 1, un nou capitol din rom-com-ul american creat de Darren Star, cu Lily Collins în rolul principal; "The Umbrella Academy": Sezonul 4, un ultim capitol din producţia bazată pe seria de romane grafice scrise de Gerard Way, în care personajele trebuie să se reunească pentru ultima oară ca să îndrepte lucrurile; "The Union", un film care propune o incursiune în lumea superspionilor şi a agenţilor secreţi, cu Mark Wahlberg şi Halle Berry în rolurile principale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Abonaţii pot vedea: "A Good Girl's Guide to Murder", un serial BBC bazat pe romanul cu acelaşi nume scris de Holly Jackson, cu Emma Myers ("Wednesday") în rolul principal; "Daughters", un documentar care face lumină asupra complexităţii legăturilor familiale tensionate din cauza barierelor neiertătoare ale sistemului de justiţie penală, "Pretty Guardian Sailor Moon Cosmos The Movie", o nouă serie cu bine cunoscuta eroină, unde prietenii lui Sailor Moon sunt ţinta unui nou inamic formidabil, care ameninţă să distrugă totul şi să domine cosmosul.

În plus, primul sezon din "Lia - Soţia Soţului Meu", precum şi seria "Lost" şi filmele "Bohemian Rhapsody", "Call Me By Your Name", "Her", "Passengers" şi "Split" vor fi pe platformă din august. 

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Titlurile lunii

"The Umbrella Academy", sezonul 4, din 8 august

Fraţii Hargreeves s-au împrăştiat care încotro după confruntarea explozivă de la Hotel Oblivion, care a dus la o resetare completă a liniei lor temporale. Deposedaţi de puteri, sunt lăsaţi să se descurce singuri, fiecare dintre ei trebuind să se adapteze, cu mai mult sau mai puţin succes, la o nouă normalitate. Cu toate acestea, capcanele noilor realităţi cu care se confruntă se dovedesc greu de ignorat pentru mult timp. Tatăl lor, Reginald, viu şi nevătămat, a ieşit din umbră şi a intrat în atenţia publicului, supraveghind un imperiu de afaceri puternic şi nefast. O asociaţie misterioasă, intitulată Paznicii, organizează întâlniri clandestine, crezând că realitatea în care trăiesc membrii săi este o minciună şi că urmează o mare confruntare. În timp ce aceste noi forţe ciudate conspiră în jurul lor, cei de la Umbrella Academy trebuie să se reunească pentru ultima oară ca să îndrepte în sfârşit lucrurile, riscând să tulbure pacea şubredă pentru care au îndurat atât de multe.

Producţia "The Umbrella Academy" este bazată pe seria de romane grafice scrise de Gerard Way, ilustrate de Gabriel Bá şi publicate de Dark Horse Comics. Serialul este produs de Universal Content Productions pentru Netflix.Cu: Elliot Page, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher, Justin H. Min,Ritu Arya, Colm Feore, Nick Offerman, Megan Mullally, David Cross. 

"Emily in Paris", sezonul 4, Parte 1, din 15 august, Partea 2 din 12 septembrie

Viaţa lui Emily în Paris poate fi dramatică, dar ea este pregătită să facă alegeri îndrăzneţe pentru a obţine tot ce îşi doreşte de la oraşul şi bărbatul visurilor ei.

În urma evenimentelor dramatice petrecute la nunta nereuşită a lui Camille şi Gabriel, Emily este indecisă: nutreşte sentimente puternice pentru doi bărbaţi, însă Gabriel aşteaptă un copil cu fosta sa iubită, iar cele mai mari temeri ale lui Alfie în privinţa ei şi a lui Gabriel s-au adeverit. La serviciu, Sylvie este nevoită să se confrunte cu o dilemă spinoasă din trecut pentru a-şi salva căsnicia, iar echipa Agence Grateau este afectată de restructurări de personal. Mindy şi trupa sa se pregătesc pentru Eurovision, dar când fondurile devin insuficiente, sunt nevoiţi să facă economii. Emily şi Gabriel colaborează pentru a obţine steaua Michelin, iar atracţia dintre cei doi este incontestabilă. Însă două mari secrete sunt pe cale să le spulbere toate visurile. Cu: Lily Collins, Philippine Leroy-Beaulieu, Ashley Park, Lucas Bravo, Camille Razat, Samuel Arnold, Bruno Gouery, William Abadie, Lucien Laviscount.

"The Union", din 16 august

Mike (Mark Wahlberg), un muncitor în construcţii din Jersey, bine ancorat în realitate se trezeşte aruncat în lumea superspionilor şi a agenţilor secreţi când iubita lui din liceu, Roxanne (Halle Berry), îl recrutează pentru o misiune cu miză mare a serviciilor secrete ale SUA.

Regizat de Julian Farino, filmul îi are în distribuţie pe: Mike Colter, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Jessica De Gouw, Alice Lee, Jackie Earle Haley, J.K. Simmons. 

Seriale

"A Good Girl's Guide to Murder", din 1 august

La cinci ani după uciderea unei fete de 17 ani dintr-un orăşel liniştit din Anglia, o studentă decide să descopere adevărul şi să expună criminalul.

"Love is Blind: Mexico", din 1 august

Aceste persoane singure se vor logodi, chiar dacă nici măcar nu s-au văzut în persoană. Experimentul despre dragostea pe nevăzute premiat cu Emmy vine şi în Mexic.

"Unstable", sezonul 2, din 1 august

Ellis îşi împinge fiul reticent să preia frâiele companiei sale de biotehnologie, în timp ce succesul acesteia atrage oameni noi, dar şi rivalităţi.

"The Influencer", din 6 august

Numeroşi coreeni se înfruntă pentru titlul de cel mai important influencer de pe reţelele sociale. Cine va atinge culmea puterii şi popularităţii?

"Shahmaran", sezonul 2, din 8 august

O forţă întunecată puternică reînvie, iar Şahsu şi Maran trec printr-o serie de încercări care vor hotărî soarta lor şi a omenirii.

"Romance in the House", din 10 august

După ce afacerea lui dă faliment, un bărbat îşi lasă familia în urmă timp de 11 ani. Revenirea lui ca proprietar înstărit iscă o revedere cu scântei.

"Love Next Door", din 17 august

Dorind să-şi refacă viaţa, o femeie se întoarce în Coreea şi îşi reîntâlneşte prietenul din copilărie, cu care împarte un trecut complicat.

"Terror Tuesday: Extreme", din 20 august

Inspirat de emisiunea radio thailandeză „Angkhan Khlumpong", serialul prezintă opt poveşti bazate pe experienţe paranormale adevărate de la ascultători.

"Back to 15: Back to 18", din 21 august

Anita e dusă în anul 2009 de o distorsiune pe fotoblog şi trebuie să se descurce cu viaţa universitară. Apoi, îşi dă seama că nu e singura călătoare în timp.

"The Accident", din 21 august

Petrecerea unei zile de naştere ia o întorsătură tragică, iar efectele acesteia zdruncină o comunitate bogată şi unită, destrămând familii, prietenii şi frângând inimi.

"GG Precinct", din 22 august

Un căpitan de poliţie fără experienţă şi un detectiv zănatic trebuie să rezolve ghicitorile mortale ale unui ucigaş în serie care lasă jocuri de cuvinte la locul crimei.

"Chastity High", din 29 august

La un liceu ultraelitist, regula „Iubirea interzisă" face ca elevii prinşi într-o relaţie să fie exmatriculaţi, dar una dintre eleve îşi ajută colegii pe bani.

"Kaos", din 29 august

În timp ce pe muntele Olimp domneşte discordia şi atotputernicul Zeus cade pradă paranoiei, trei muritori sunt sortiţi să schimbe viitorul omenirii.

"Represent", sezonul 2, din 29 august

Mandatul de preşedinte a lui Stéphane Blé a început prost, acesta confruntându-se cu ameninţări cu moartea, proteste, gafe internaţionale şi afaceri interne problematice.

"Breathless", din 30 august

O echipă medicală pasionată este dedicată salvării vieţilor pacienţilor dintr-un spital public, unde tensiunile şi romantismul ridică pulsul personalului.

Filme

"Rebel Moon - Part One: Director's Cut", din 2 august

Expansiv, extrem, exploziv. Un străin misterios de pe o lună paşnică adună o trupă de războinici în filmul lui Zack Snyder „Rebel Moon – Capitolul 1: Potirul sângelui".

"Nice Girls", din 21 august

Deşi au metode complet diferite, o poliţistă răzbunătoare şi o detectivă germană fac echipă pentru a salva Nisa de la dezastru, într-un film despre camaraderia feminină.

"Untamed Royals", din 28 august

Un grup de adolescenţi bogaţi comit tot felul de infracţiuni, de la unele mărunte la comploturi periculoase, care au consecinţe haotice, dar nu pentru ei.

"Rebel Moon - Part Two: Director's Cut", din 2 august

Rebelii de pe o lună îndepărtată au o misiune imposibilă în „Rebel Moon – Capitolul 2: Blestemul iertării", parte a epopeii SF regizate de Zack Snyder.

"Incoming", din 23 august

Prima lor săptămână de liceu. Cea mai mare petrecere a anului. Patru adolescenţi au în faţă o noapte de haos şi dezmăţ. Se va lăsa cu greşeli...

"The Deliverance", din 30 august

Luptând cu proprii demoni şi sperând să o ia de la capăt, Ebony, o mama singură, se mută cu copiii într-o casă nouă, dar descoperă că aceasta este locuită de ceva rău.

Documentare

"Secret World of Sound with David Attenborough", din 7 august

În acest serial documentar captivant, narat de Sir David Attenborough, tehnologia audio avansată captează sunete din natură cum nu le-ai mai auzit până acum.

"Inside the Mind of a Dog", din 9 august

Porneşte într-o călătorie uluitoare în lumea câinilor cu acest documentar care aduce informaţii ştiinţifice şi emoţionale despre iubiţii noştri prieteni.

"Daughters", din 14 august

Patru fete se pregătesc pentru un dans special tată-fiică împreună cu taţii lor aflaţi la închisoare, ca parte a unui program unic de dezvoltare a relaţiilor paternale în cadrul unui penitenciar din Washington, D.C., SUA.

"Worst Ex Ever", din 14 august

De la trădări înfricoşătoare la comploturi criminale, acest serial documentar despre crime reale disecă partea întunecată a iubirii prin poveştile martorilor oculari.

"Untold: The Murder of Air McNair", din 20 august

Documentarul urmăreşte ascensiunea lui Steve McNair, legendarul quarterback din NFL şi detaliile frapante ale uciderii lui din 2009.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.