Cântăreaţa americană Nicki Minaj, al cărei concert la SAGA Festival era sold-out, anunţă, duminică seară, că nu ajunge la concert, întrucât a fost sfătuită de către echipa ei de securitate să nu călătorească în România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”Veşti sfâşietoare! Cu inima grea trebuie să anunţăm că Nicki Minaj tocmai şi-a anulat spectacolul din cauza îngrijorărilor pentru bunăstarea ei şi a echipei sale în România. Acest lucru nu are nimic de-a face cu SAGA şi este dincolo de puterile noastre. Vestea ne-a lăsat pe toţi devastaţi şi ştim că este o dezamăgire uriaşă pentru voi toţi, la fel cum este şi pentru noi”, au transmis oficialii festivalului.

Aceştia anunţă că toate biletele de duminică ce nu au fost scanate vor fi rambursate. 

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

ŞTIRE INIŢIALĂ: Cântăreaţa americană Nicki Minaj, unul dintre cei mai aşteptaţi artişti de la SAGA Festival din Bucureşti anunţă, duminică seară, că nu ajunge la concert, deşi toate biletele erau vândute.

“Din grijă pentru binele echipei noastre şi al meu personal, am fost sfătuită de echipa mea de securitate să nu mă deplasez la festivalul din România în această seară din cauza preocupărilor legate de siguranţă”, scrie, duminică seară, pe X, Nicki Minaj.

Ea a adăugat că aşteaptă cu nerăbdare să ajungă în România cu altă ocazie.

”Ca mamă, trebuie să mă asigur că iau decizii corecte pentru ca eu să ajung acasă la fiul meu şi pentru ca echipa mea să ajungă acasă la familiile lor. Să nu iau în considerare sfatul echipei de securitate în acest moment, pur şi simplu nu este ceea ce cred că ar trebui să fac. Vă iubesc şi vă mulţumesc pentru înţelegere şi sprijin”, a mai scris cântăreaţa.

Aceasta le-a transmis fanilor că îi va întâlni la Londra: ”Sunt foarte entuziasmată să-mi întâlnesc fanii vineri, la Londra, pentru un alt spectacol foarte special la Wireless Festival”.

Nicki Minaj ar fi trebuit să urce duminică seară, de la 22.55 pe scena principală de la SAGA Festival.

”Nicki Minaj, regina muzicii rap, va fi cap de afiş anul acesta şi va concerta pentru prima oară în România la cel mai mare şi iubit festival de muzică din Bucureşti”, anunţau organizatorii.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.