Netflix a dezvăluit, miercuri, primele imagini din cel de-al patrulea sezon "Emily in Paris" cu Lily Collins.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Designerul de costume Marylin Fitoussi a menţionat pentru Tudum.com: „Emily revine cu adevărat la ea însăşi, se afirmă, devenind mult mai puternică alături un stil care reinterpretează codurile modei pariziene. Şi motto-ul nostru a fost evident să ne distrăm, dar să ne asumăm şi riscuri mari". 

Sezonul 4 va fi divizat în două părţi a câte cinci episoade fiecare: partea I are premiera în 15 august, urmată de partea 2 în 12 septembrie. 

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

În urma evenimentelor dramatice petrecute la nunta nereuşită a lui Camille şi Gabriel, Emily este indecisă: nutreşte sentimente puternice pentru doi bărbaţi, însă Gabriel aşteaptă un copil cu fosta sa iubită, iar cele mai mari temeri ale lui Alfie în privinţa ei şi a lui Gabriel s-au adeverit.

La serviciu, Sylvie este nevoită să se confrunte cu o dilemă spinoasă din trecut pentru a-şi salva căsnicia, iar echipa Agence Grateau este afectată de restructurări de personal. Mindy şi trupa sa se pregătesc pentru Eurovision, dar când fondurile devin insuficiente, sunt nevoiţi să facă economii. Emily şi Gabriel colaborează pentru a obţine steaua Michelin, iar atracţia dintre cei doi este incontestabilă. Însă două mari secrete sunt pe cale să le spulbere toate visurile.

În distribuţie, alături de Lily Collins (Emily Cooper) sunt: Philippine Leroy-Beaulieu (Sylvie Grateau), Ashley Park (Mindy Chen), Lucas Bravo (Gabriel), Camille Razat (Camille), Samuel Arnold (Julien), Bruno Gouery (Luc), William Abadie (Antoine Lambert), Lucien Laviscount (Alfie). 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.