Abonamentele şi biletele de o zi pentru ediţia din acest an se vând în ritm accelerat, organizatorii UNTOLD anunţând că este sold-out de 91%. Ediţia din acest an va avea loc în perioada 8-11 august în inima Transilvaniei, la Cluj-Napoca.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UNTOLD, festival care ocupă locul 3 la nivel mondial în Top 100 Festivals, singurul clasament dedicat industriei de evenimente, se pregăteşte pentru o nouă ediţie. 

Cu peste 250 de artişti internaţionali şi naţionali pregătiţi să urce pe cele opt scene, festivalul UNTOLD va oferi fanilor live act-uri în premieră pentru un festival din România: Sam Smith, Lenny Kravitz, Burna Boy,  dar şi un lineup din care fac parte cei mai mari DJ ai lumii: Swedish House Mafia, Martin Garrix, Lost Frequencies, Dimitri Vegas & Like Mike, Purple Disco Machine, FISHER, Carl Cox, Black Coffee.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Festivalul oferă şi o varietate de activităţi, inclusiv zone de relaxare, gastronomie, artă, zone de divertisment, pentru a asigura o experienţă completă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.