„Deadpool & Wolverine”, cea mai recentă lansare Marvel, intră în cinematografele din România din 26 iulie, în formatele 3D, IMAX 3D şi 4DX 3D, cu avanpremiere din 24 iulie. Biletele sunt deja la vânzare în cinematografele partenere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lungmetrajul vine ca o continuare a francizei „Deadpool” şi aduce împreună umorul acid şi stilul exploziv de luptă al anti-eroului nonconformist, cu ferocitatea şi complexitatea lui Wolverine, cunoscut din seria „X-Men”. 

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Povestea îl readuce pe Deadpool în situaţia de a salva întreaga lume, însă pentru a reuşi în această provocare, este nevoie să îl găsească pe Wolverine, mutantul cu gheare de adamantium, într-un alt univers. De la conflict la colaborare este un singur pas, astfel că cei doi protagonişti vor avea parte de o aventură fără egal.

Regizată de Shawn Levy, cunoscut pentru contribuţiile sale la „Free Guy” sau „Stranger Things”, pelicula a stârnit curiozitatea fanilor din întreaga lume, primul trailer, difuzat în timpul Super Bowl-ului, fiind vizionat online de un număr record de 365 de milioane de ori în primele 24 de ore.

„Deadpool & Wolverine" îi are în rolurile principale pe Ryan Reynolds, revenind ca Deadpool, şi Hugh Jackman, reluându-şi rolul emblematic al lui Wolverine, alături de alţi actori precum: Emma Corrin, Morena Baccarin, Rob Delaney, Leslie Uggams, Karan Soni şi Matthew Macfadyen.

Noua producţie Marvel  este scrisă de Ryan Reynolds, Rhett Reese, Paul Wernick, Zeb Wells şi Shawn Levy şi se bucură, la fel ca primele două parţi ale seriei, de o coloană sonoră distinctivă. Stray Kids, supergrupul K-Pop format din opt membri, contribuie de data aceasta cu o piesă nouă, intitulată „Slash”, o colaborare a cărei pregătiri a durat ani de zile.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.