Succesul literar "It Ends With Us" de Colleen Hoover este acum şi un succes la box office. Adaptarea cinematografică a romanului din 2016, cu Blake Lively şi Justin Baldoni (care este şi regizor), a strâns 50 de milioane de dolari din 3.611 săli de cinema nord-americane în weekendul de lansare. Dar pe primul loc în top a rămas "Deadpool & Wolverine" cu Ryan Reynolds şi Hugh Jackman.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

"It Ends With Us" a încasat 30 de milioane de dolari la nivel internaţional, pentru un start global de 80 de milioane de dolari. Este o victorie uriaşă pentru film, pe care Sony Pictures şi Wayfarer Studios al lui Baldoni l-au cofinanţat cu 25 de milioane de dolari. "It Ends With Us" spune povestea lui Lily Bloom (Lively), proprietara unei mici afaceri care este prinsă într-un triunghi amoros între un neurochirurg fermecător, dar abuziv, Ryle (Baldoni), şi primul ei iubit, Atlas (Brandon Sklenar). Criticile au fost mixte, dar publicul a răspuns cu entuziasm la drama romantică PG-13, care a obţinut un "A-" la CinemaScore.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

"It Ends With Us" a ratat cu puţin locul 1, "Deadpool & Wolverine", cu Ryan Reynolds, soţul lui Lively, adăugând 54,2 milioane de dolari din 4.330 de cinematografe, în al treilea weekend de la lansare.

Aceasta este prima dată în luna august (o perioadă tradiţional lentă pentru multiplexuri) când două filme au încasat 50 de milioane de dolari în acelaşi weekend. De asemenea, este pentru prima dată în 34 de ani când filmele unui cuplu căsătorit ocupă primul loc în box office-ul naţional - de când Bruce Willis în "Die Hard 2" şi Demi Moore în "Ghost" au ocupat locurile 1 şi, respectiv, 2, în 1990.

"Deadpool & Wolverine" a fost în fruntea box office-ului timp de trei weekenduri consecutive şi a generat până în prezent o sumă uriaşă de 494,3 milioane de dolari pe piaţa internă şi 1,029 miliarde de dolari la nivel global. În zilele următoare, aventura supereroilor Marvel va depăşi "Joker" din 2019 (1,07 miliarde de dolari) ca film cu rating R cu cele mai mari încasări din istorie.

Cealaltă nouă lansare din acest weekend, adaptarea jocului video "Borderlands" de la Lionsgate, cu Cate Blanchett, a eşuat cu 8,8 milioane de dolari din 3.125 de săli de cinema pentru început. A ajuns pe locul al patrulea, după "Twisters", care a adăugat 15,4 milioane de dolari din 3.664 de locaţii în al patrulea weekend. Producţia Universal a avut încasări de 222 de milioane de dolari pe plan intern şi 310 milioane de dolari pe plan mondial.

"Borderlands" s-a descurcat şi mai prost la box office-ul de peste ocean, cu 7,7 milioane de dolari, aducând totalul său global la doar 16,5 milioane de dolari. "Borderlands" are un buget de producţie de aproximativ 115 milioane de dolari, precum şi costuri de marketing şi distribuţie de 30 de milioane de dolari.

"Despicable Me 4", pe locul cinci în clasament, a adunat până acum încasări de 807 milioane de dolari la nivel mondial

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.