Beyoncé va participa la mitingul Kamalei Harris din Houston, vineri, potrivit The Washington Post. Potrivit NBC News, artista ar urma să cânte pe scenă la eveniment.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Deşi Beyoncé nu a susţinut-o încă în mod public pe Kamala Harris, în vara acestui an cântăreaţa i-a permis candidatei democrate să folosească melodia sa „Freedom” ca imn al campaniei sale.

În 2016, Beyoncé a cântat la un miting pentru Hillary Clinton, pe atunci candidatul democrat împotriva lui Donald Trump. Artista a interpretat imnul american la ceremonia de inaugurare a fostului preşedinte Barack Obama în 2008.

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

De la începutul campaniei sale, Kamala Harris a primit sprijinul a numeroşi artişti. Rapperul Eminem a apărut marţi la o întâlnire cu susţinătorii candidatei democrate în Detroit, Michigan.

Bruce Springsteen, care şi-a exprimat deja public sprijinul pentru Kamala Harris, a participat joi la un miting al vicepreşedintei în Atlanta.

Alte superstaruri, precum Taylor Swift şi Billie Eilish, şi-au anunţat, de asemenea, sprijinul pentru Kamala Harris şi au făcut apel la un vot pentru candidata democrată în alegerile din 5 noiembrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.