"Beetlejuice Beetlejuice", continuarea filmului emblematic al lui Tim Burton din 1988, va deschide cea de-a 81-a ediţie a Festivalului de Film de la Veneţia, care se va desfăşura între 28 august şi 7 septembrie, au anunţat marţi organizatorii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După 36 de ani, actorul american Michael Keaton preia rolul demonului la vârsta de 72 de ani, alături de Winona Ryder ('Stranger Things') şi Willem Dafoe, tot în regia lui Tim Burton, care este căsătorit cu actriţa italiană Monica Bellucci, care face şi ea parte din distribuţie.

Înseamnă mult pentru mine să prezint acest film în premieră mondială la Festivalul de Film de la Veneţia", a declarat regizorul american în vârstă de 65 de ani, citat în comunicatul festivalului.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

"Beetlejuice 2" marchează "întoarcerea mult aşteptată a unuia dintre cele mai emblematice personaje din cinematografia lui Tim Burton", a salutat directorul artistic al Mostra, italianul Alberto Barbera, care a fost reconfirmat în funcţie pentru încă doi ani.

În primul film, recompensat cu Oscarul pentru cel mai bun machiaj, doi tineri căsătoriţi decedaţi recent devin fantome care bântuie în fosta lor casă şi apelează la un "bio-exorcist", celebrul Beetlejuice, pentru a-i speria pe noii ocupanţi.

Această comedie fantastică a lansat cariera lui Michael Keaton şi a dezvăluit-o pe Winona Ryder, care a continuat să joace într-un alt succes Tim Burton, "Edward Scissorhands" (1990).

În noul film  prezentat la Veneţia, personajul Beetlejuice revine accidental pentru a tulbura vieţile ocupanţilor casei, dezlănţuindu-şi haosul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.