Cântăreţul Babasha, 22 de ani, a vorbit, într-un videoclip pe Instagram, despre apariţia în concertul Coldplay: „Nu mă aşteptam în viaţa mea să fie chiar atât de rău. Le mulţumesc tuturor celor care mi-au luat apărarea. Sunt câteva persoane de la care nu mă aşteptam”. El a vorbit despre colaborarea cu artiştii britanici şi că ar fi acceptat să cânte cu ei „indiferent de toate huiduielile”. Babasha a anunţat că joi „urmează un show şi mai şi”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Eu sunt doar un puşti de 22 de ani care chiar munceşte, zi şi noapte, pentru un vis. Pentru cine nu înţelege, maneaua este rău famată doar din cauza rasismului, nu din cauza muzicii în sine. Străinii ne apreciază, doar românii nu ne apreciază”, a transmis Babasha.

 

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

„Pentru cine nu ştie, cei de la Coldplay au vrut să facă un moment cu un artist român pentru concertul lor, cel de pe 12 şi 13 iunie. Ei s-au uitat în topuri muzicale şi m-au văzut pe mine. Ei personal i-au contactat pe impresarii mei. Nu ştiu câţi dintre voi aţi fi refuzat o astfel de oportunitate, pentru că vorbim despre un alt nivel şi, indiferent de toate huiduielile din lume, tot aş fi acceptat. Aşa ceva este o dată în viaţă. Am avut şi o probă de sunet înainte, pentru că aşa este normal, cu Chris Martin personal. Lui i-a plăcut foarte tare de mine”.

Coldplay urmează să susţină al doilea concert la Bucureşti, joi, pe Arena Naţională. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.