Artistul grec Antonis Remos va susţine un concert în România, în cadrul festivalului Fusion Music Fest, care va avea loc între 16-18 august pe plaja Reyna din Constanţa. Cântăreţul, care are milioane de fani în toată lumea, va fi acompaniat de orchestra Operei Naţionale Bucureşti, dirijată de Daniel Jinga, anunţă organizatorii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Fusion, acesta este cuvântul care ar descrie spectacolul muzical pe care ni-l pregăteşte Antonis Remos pe plaja Reyna din Constanţa în cadrul unui festival pe care nu trebuie să-l rataţi! Pe lângă Remos, puteţi să îi vedeţi pe Inna, pe The Motans, pe marele Damian Drăghici, Elena Gheorghe, 3 Sud Est şi celebra Yasmin Levi din Israel cântând cu 100 de instrumentişti pe una dintre cele mai mari scene din România, care va fi montată pe malul mării”, a declarat Andreea Stanciu, PR manager al Fusion Music Fest.

Scenografia evenimentului aminteşte de amfiteatrele greceşti. Biletele au fost puse în vânzare pe iabilet.ro şi bilet.ro.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.