Alec Baldwin şi soţia sa Hilaria au anunţat un reality show TLC care le va urmări viaţa de familie. Actorul în vârstă de 66 de ani, care a jucat în "Beetlejuice" şi "Glengarry Glen Ross", a distribuit pe Instagram un videoclip cu cei şapte copii ai săi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Vă invităm în casa noastră pentru a experimenta suişurile şi coborâşurile; cele bune, rele, sălbatice şi nebune", spune el. "Acasă este locul în care ne place cel mai mult să fim". 

 

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Programul, care are titlul provizoriu "The Baldwins", urmează să fie lansat anul viitor pe aceeaşi reţea care găzduieşte succese precum "90 Day Fiancé", "Dr. Pimple Popper" şi "MILF Manor".

"Alec şi Hilaria Baldwin au ţinut prima pagină a ziarelor de când s-au căsătorit, în urmă cu aproape 12 ani", se arată într-un comunicat al TLC. "În această serie TLC follow-doc, Alec şi Hilaria invită telespectatorii în casa pe care o împart cu cei şapte copii. Pentru prima dată, ei îşi deschid viaţa de familie şi îi aduc pe toţi înăuntru pentru a se alătura dragostei, râsului şi dramei non-stop". 

Cei doi s-au cunoscut în 2011 şi s-au căsătorit în 2012. De atunci au şapte copii, cel mai mic dintre ei fiind născut în 2023.

Anunţul vine în timp ce Baldwin aşteaptă procesul din iulie pentru omor prin imprudenţă în legătură cu moartea cineastei Halyna Hutchins, în urma unei împuşcături accidentale pe platoul de filmare al westernului "Rust". El riscă o pedeapsă de până la 18 luni de închisoare şi a negat că ar fi comis vreo infracţiune.

Producţia filmului a fost reluată în 2023, iar lansarea este aşteptată în acest an.

În noiembrie 2023, People a aflat, printr-o sursă, că cei doi soţi vor prezenta o emisiune care va oferi "o reprezentare autentică a ceea ce sunt ei ca familie".

"Totul este despre familia mea", a spus Alec. "Am încercat cu adevărat în ultimii ani, odată ce am avut cinci, apoi şase, apoi şapte copii. Nu pot pleca nicăieri pentru o perioadă lungă de timp".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.